"A versenyképes és innovatív élelmiszeriparért" konferencia előadásai

Program
Előadás címe Előadó
Globális trendek és kihívások az élelmiszeriparban Szöllősi Réka Felelős Élelmsizergyártók Szövetsége
Magyarország élelmiszergazdaságának sajátosságai, fejlesztési irányok Dr. Felkai Beáta Olga Agrárminisztérium
Az Agrárpiaci innovációk iparjogvédelme Kürtössy Jenő Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
A NÉBIH oktatási programjai (óvodás, iskolás, egyetemi programok) Dr. Kasza Gyula Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Élelmiszerlánc-felügyelet fogyasztói megítélése Dr. Kasza Gyula Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Új EU-BIO szabályozás 2021 után Dr. Lucskai Attila Agrárminisztérium
Élelmiszerek származás jelölése, különös tekintettel az elsődleges összetevőre Kuti Beatrix Agrárminisztérium
Élelmiszerpazarlás Dr. Kasza Gyula Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Kockázatkommunikáció Tóthné Lippai Edit Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Szupermenta bemutatása Sidó Brigitta Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Hiteles és modern hatósági sajtókommunikáció a közszolgálatban Frum Zsuzsanna Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
RASFF közérthetően Tóthné Lippai Edit Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Az "Útmutató a Kiskereskedelmi Élelmiszer-forgalmazás Jó Higiéniai Gyakorlatához" bemutatása Dr. Dóczy Katalin Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Új élelmiszerek Dr. Maczó Anita Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások aktualitásai Dr. Horacsek Márta Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet
Biztos az, aminek látszik? Kovács Krisztina Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Növényi termékek szabályozása és ellenőrzése, fogyasztói igények és piaci anomáliák Ecsedi István Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Új növényegészségügyi rendszer Holló Gábor Agrárminisztérium
Ökológiai ellenőrzést és tanúsítást végző szervezetek elismerése és auditálása Schittler-Lehőcz Éva Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Korszerű érzékszervi minősítés Dr. Kókai Zoltán Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar