"A versenyképes és innovatív élelmiszeriparért" konferencia előadásai
Program | ||
Előadás címe | Előadó | |
Globális trendek és kihívások az élelmiszeriparban | Szöllősi Réka | Felelős Élelmsizergyártók Szövetsége |
Magyarország élelmiszergazdaságának sajátosságai, fejlesztési irányok | Dr. Felkai Beáta Olga | Agrárminisztérium |
Az Agrárpiaci innovációk iparjogvédelme | Kürtössy Jenő | Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala |
A NÉBIH oktatási programjai (óvodás, iskolás, egyetemi programok) | Dr. Kasza Gyula | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Élelmiszerlánc-felügyelet fogyasztói megítélése | Dr. Kasza Gyula | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Új EU-BIO szabályozás 2021 után | Dr. Lucskai Attila | Agrárminisztérium |
Élelmiszerek származás jelölése, különös tekintettel az elsődleges összetevőre | Kuti Beatrix | Agrárminisztérium |
Élelmiszerpazarlás | Dr. Kasza Gyula | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Kockázatkommunikáció | Tóthné Lippai Edit | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Szupermenta bemutatása | Sidó Brigitta | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Hiteles és modern hatósági sajtókommunikáció a közszolgálatban | Frum Zsuzsanna | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
RASFF közérthetően | Tóthné Lippai Edit | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Az "Útmutató a Kiskereskedelmi Élelmiszer-forgalmazás Jó Higiéniai Gyakorlatához" bemutatása | Dr. Dóczy Katalin | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Új élelmiszerek | Dr. Maczó Anita | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások aktualitásai | Dr. Horacsek Márta | Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet |
Biztos az, aminek látszik? | Kovács Krisztina | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Növényi termékek szabályozása és ellenőrzése, fogyasztói igények és piaci anomáliák | Ecsedi István | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Új növényegészségügyi rendszer | Holló Gábor | Agrárminisztérium |
Ökológiai ellenőrzést és tanúsítást végző szervezetek elismerése és auditálása | Schittler-Lehőcz Éva | Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal |
Korszerű érzékszervi minősítés | Dr. Kókai Zoltán | Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar |