Ebben a menüpontban információt kaphat arról, hogy mikor nevezhető egy élelmiszer magyar, hazai vagy hazai feldolgozású terméknek, mit jelent a kézműves előállítás és mikor nevezhető különleges minőségűnek egy élelmiszer.
Ebben a menüpontban információt kaphat arról, hogy mikor nevezhető egy élelmiszer magyar, hazai vagy hazai feldolgozású terméknek, mit jelent a kézműves előállítás és mikor nevezhető különleges minőségűnek egy élelmiszer.
Ebben a menüpontban részletes információt kap arról, hogy milyen esetekben nevezhető egy termék magyarnak, hazainak vagy hazai feldolgozásúnak.
Információk a magasabb minőségű, különleges vagy prémium jelzővel ellátott termékek jelöléséről.
A kézműves előállításra való utalás egyre népszerűbb napjainkban. De mit jelent az élelmiszerek esetében a kézműves előállítás?
Az útmutató célja, hogy segítséget nyújtson a rendelet helyes értelmezésében és alkalmazásában.