Időpont: 2013. április 9-e, 10-től-14-óráig

Helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium Darányi Ignác terme


Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal –a sütő- és cukrászipar termékszabályozással kapcsolatos aktuális kérdései és esetleges problémái” témakörben– kerül megrendezésre a magyar élelmiszerkönyvi szakmai nap.

A rendezvény résztvevői tájékoztatást kapnak a szakmai nap egyes témáival kapcsolatban, de ezen túlmenően felvetésre, feltárásra kerülhetnek az ágazat termékszabályozását érintő problémák, valamint a közös gondolkodás, konzultáció eredményeként meghatározhatóak lennének azok a területek, feladatok, amelyek esetleg jogszabályi változást igényelnek, élelmiszerkönyvi vagy egyéb szabályozást érintenek.


Erre a rendezvényre hívjuk és várjuk: a hatóság, a tudomány, a jogszabályalkotók, az érdekképviseleti szervek és az előállítók, valamint a laborok és a tanácsadó cégek képviselőit.

 A szakmai nap tervezett témái a meghívóban találhatóak.

A rendezvényre az kFZpakCZPuQlQH4WcNIZWxlbG1pc3plci5oaXJsZXZlbEB2bS5nb3YuaHU= email-címen, a regisztrációs formanyomtatvány (vagy az abban szereplő adatok)visszaküldésével tud regisztrálni.

Amennyiben kérdése(i) vannak, kérjük az(oka)t jutassák el előre részünkre!

                                                     Magyar Élelmiszerkönyv Titkárság

A rendezvényen elhagzott előadások anyagai:

Hagyományos különleges termékek HKT - Szegedyné Fricz Ágnes

Kenyér és bejgli célellenőrzés  - Bartyik Tünde

Irányelvi változások - Falus Gabriella

Sütő- és cukrászirányelv - Badakné Dr. Kerti Katalin

Nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtése  - Zobor Enikő

Gyártmánylap készítő program élő bemutató -  Kácsor András