Időpont: 2013. április 9-e, 10-től-14-óráig
Helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium Darányi Ignác terme
Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal –„a sütő- és cukrászipar termékszabályozással kapcsolatos aktuális kérdései és esetleges problémái” témakörben– kerül megrendezésre a magyar élelmiszerkönyvi szakmai nap.
A rendezvény résztvevői tájékoztatást kapnak a szakmai nap egyes témáival kapcsolatban, de ezen túlmenően felvetésre, feltárásra kerülhetnek az ágazat termékszabályozását érintő problémák, valamint a közös gondolkodás, konzultáció eredményeként meghatározhatóak lennének azok a területek, feladatok, amelyek esetleg jogszabályi változást igényelnek, élelmiszerkönyvi vagy egyéb szabályozást érintenek.
Erre a rendezvényre hívjuk és várjuk: a hatóság, a tudomány, a jogszabályalkotók, az érdekképviseleti szervek és az előállítók, valamint a laborok és a tanácsadó cégek képviselőit.
A szakmai nap tervezett témái a meghívóban találhatóak.
A rendezvényre az liSTCWIFRVlHOnVXP7WMAIQZNZWxlbG1pc3plci5oaXJsZXZlbEB2bS5nb3YuaHU= email-címen, a regisztrációs formanyomtatvány (vagy az abban szereplő adatok)visszaküldésével tud regisztrálni.
Amennyiben kérdése(i) vannak, kérjük az(oka)t jutassák el előre részünkre!
Magyar Élelmiszerkönyv Titkárság
A rendezvényen elhagzott előadások anyagai:
Hagyományos különleges termékek HKT - Szegedyné Fricz Ágnes
Kenyér és bejgli célellenőrzés - Bartyik Tünde
Irányelvi változások - Falus Gabriella
Sütő- és cukrászirányelv - Badakné Dr. Kerti Katalin
Nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtése - Zobor Enikő
Gyártmánylap készítő program élő bemutató - Kácsor András