III. KÖTET - Módszerek |
|
Módszer címe |
Módszer száma |
Az etilalkohol – víz elegyek alkoholtartalmának meghatározásához szükséges táblázat |
|
Sűrített tej és tejporfélék vizsgálata |
|
A cukor termékek vizsgálati módszerei |
|
Étkezési kazeinek és kazeinátok vizsgálata |
|
Az étkezési kazeinek és kazeinátok mintavételi módszerei |
|
Sűrített tej és tejporfélék mintavételi módszerei |
|
A közvetlen emberi fogyasztásra szánt, hőkezelt tej vizsgálati módszerei |
|
Mezőgazdasági eredetű etil-alkohol vizsgálati módszerei |
|
A nyers tej árkonzekvens minősítésének vizsgálati módszerei |
|
Élelmiszerek összes élelmi(diétás)rost-tartalmának a meghatározása enzimes – gravimetriás módszerrel |
|
Méz mintavételi és vizsgálati módszerei |
|
Az élelmiszerek összes zsírtartalmának, zsírsavösszetételének és az élelmiszerekben lévő transz-zsírsavak mennyiségi meghatározásának vizsgálati módszerei |