III. KÖTET - Módszerek

Módszer címe

Módszer száma

Az etilalkohol – víz elegyek alkoholtartalmának meghatározásához szükséges táblázat

3-1/15-1

Sűrített tej és tejporfélék vizsgálata

3-1-79/1067

A cukor termékek vizsgálati módszerei

3-1-79/796

Étkezési kazeinek és kazeinátok vizsgálata

3-1-85/503

Az étkezési kazeinek és kazeinátok mintavételi módszerei

3-1-86/424

Sűrített tej és tejporfélék mintavételi módszerei

3-1-87/524

A közvetlen emberi fogyasztásra szánt, hőkezelt tej vizsgálati módszerei

3-1-92/608

Mezőgazdasági eredetű etil-alkohol vizsgálati módszerei

3-2-1/2002

A nyers tej árkonzekvens minősítésének vizsgálati módszerei

3-2-1/2004

Élelmiszerek összes élelmi(diétás)rost-tartalmának a meghatározása enzimes – gravimetriás módszerrel

3-2-2008/1

Méz mintavételi és vizsgálati módszerei

3-2-2009/1

Az élelmiszerek összes zsírtartalmának, zsírsavösszetételének és az élelmiszerekben lévő transz-zsírsavak mennyiségi meghatározásának vizsgálati módszerei

3-2-2013