III. KÖTET - Módszerek |
|
A módszer címe |
A jogszabály vonatkozó melléklete |
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1/15-1 számú előírása az etilalkohol–víz elegyek alkoholtartalmának meghatározásához szükséges táblázatról |
|
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-79/796 számú előírása a cukortermékek vizsgálati módszereiről |
|
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-79/1067 számú előírása a sűrített tej és tejporfélék vizsgálatáról |
|
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-85/503 számú előírása az étkezési kazeinek és kazeinátok vizsgálati módszereiről |
|
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-86/424 számú előírása az étkezési kazeinek és kazeinátok mintavételi módszereiről |
|
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-87/524 számú előírása a sűrített tej és tejporfélék mintavételi módszereiről |
|
A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-92/608 számú előírása a közvetlen emberi fogyasztásra szánt hőkezelt tej mintavételi és vizsgálati módszereiről |
|
A módszer címe |
Az irányelv száma |
Mezőgazdasági eredetű etil-alkohol vizsgálati módszerei |
|
A nyers tej árkonzekvens minősítésének vizsgálati módszerei |
|
Élelmiszerek összes élelmi(diétás)rost-tartalmának a meghatározása enzimes – gravimetriás módszerrel |
|
Méz mintavételi és vizsgálati módszerei |
|
Az élelmiszerek összes zsírtartalmának, zsírsavösszetételének és az élelmiszerekben lévő transz-zsírsavak mennyiségi meghatározásának vizsgálati módszerei |