III. Kötet - Módszerek

III. KÖTET - Módszerek

A módszer címe

A jogszabály vonatkozó melléklete

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1/15-1 számú előírása az etilalkohol–víz elegyek alkoholtartalmának meghatározásához szükséges táblázatról

30. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-79/796 számú előírása a cukortermékek vizsgálati módszereiről

31. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-79/1067 számú előírása a sűrített tej és tejporfélék vizsgálatáról

32. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-85/503 számú előírása az étkezési kazeinek és kazeinátok vizsgálati módszereiről

34. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-86/424 számú előírása az étkezési kazeinek és kazeinátok mintavételi módszereiről

35. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-87/524 számú előírása a sűrített tej és tejporfélék mintavételi módszereiről

36. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A Magyar Élelmiszerkönyv 3-1-92/608 számú előírása a közvetlen emberi fogyasztásra szánt hőkezelt tej mintavételi és vizsgálati módszereiről

37. melléklet a 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelethez

A módszer címe

Az irányelv száma

Mezőgazdasági eredetű etil-alkohol vizsgálati módszerei

3-2-1/2002

nyers tej árkonzekvens minősítésének vizsgálati módszerei

3-2-1/2004

Élelmiszerek összes élelmi(diétás)rost-tartalmának a meghatározása enzimes – gravimetriás módszerrel

3-2-2008/1

Méz mintavételi és vizsgálati módszerei

3-2-2009/1

Az élelmiszerek összes zsírtartalmának, zsírsavösszetételének és az élelmiszerekben lévő transz-zsírsavak mennyiségi meghatározásának vizsgálati módszerei

3-2-2013

Menü

Államtitkárságunk

Navigáció