A Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztálya 2013. október 15-én rendezte meg a Magyar Élelmiszerkönyv – Tejtermékek szakmai napot. A rendezvényen elhangzott előadások itt elérhetők.
- A Magyar Élelmiszerkönyv Tej és Tejtermékek fejezetének hatályos előírásai (Dr. Unger András - MÉ Tej és Tejtermékek Szakbizottság elnöke
- Az élelmiszerjelölés folyamatban lévő változásai (Szegedyné Fricz Ágnes - főosztályvezető-helyettes, VM)
- Tejipari létesítmények hatósági ellenőrzésének tapasztalatai (Dr. Tóth Nóra - NÉBIH)
- Hatósági tapasztalatok a tejtermékek ellenőrzéséről (Bartyik Tünde - NÉBIH)
- Korszerű nyerstej minősítés rendszere és a tej minősége Magyarországon (Császár Gábor - főosztályvezető, MTKI)
- Élelmiszeripari támogatások 2014-2020 (Szilágyi Péter - közogazgatási tanácsadó, VM)
- Tejgazdaság aktuális kérdései (Besenyei Ferenc - igazgató, Magyar Tejipari Egyesülés
- Tejágazat helyzete, ágazati célok (Lukács László - igazgató, Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács)
Várjuk kérdéseit, ötleteit, javaslatait az KSdVILLhde55O2ZNZWxlbG1pc3plci5oaXJsZXZlbEB2bS5nb3YuaHU= email-címen!