A konferencia anyagai az előadás címére kattintva érhetők el.
A rendezvény időpontja: 2012. március 22. 14.00 óra
A rendezvény helyszíne: Vidékfejlesztési Minisztérium Budapest, Kossuth tér 11. 203-as tanácsterem
Program:
14.00 – 14.10 Megnyitó – Gyaraky Zoltán főosztályvezető, VM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
Dr. Kissné Dr. Horváth Ildikó főosztályvezető, NEFMI Egészségpolitikai Főosztály
14.10 – 14.30 Dr. Martos Éva főigazgató OÉTI: A transzzsírsav hatása az emberi egészségre
14.55 – 15.05 Bélai Krisztina főtitkár, Magyar Édességgyártók Szövetsége - A transzzsírsavtartalom korlátozásának hatásai az édesiparban
15.05 – 15.15 Werli József főtitkár, Pékszövetség - A transzzsírsavtartalom korlátozásának hatásai a sütőiparban -
15.45 – Kérdések, válaszok, a program zárása