Akadálymentes verzió
Államtitkárságunk
Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia
Letölthető előadások
Szakmai napok előadásának anyagai (február, március)
Államtitkárságunk
Hírek és események
Államtitkárság szervezete
Elismerések, díjak
Rendezvények és kapcsolódó anyagok
Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia
Élelmiszer-szabályozás
Magyar Élelmiszerkönyv
Codex Alimentarius
Élelmiszerek jelölése
Adalékanyagok, enzimek, aromák
Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások
Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy
Jogsértések
Magyar termék rendelet
Minőségrendszerek
2020. évi Nemzeti Pálinkakiválóság Program eredményei
Útmutatók, tájékoztatók
Állategészségügy / Animal health
Állatvédelem, állatjólét
Növény-és Talajvédelem
BTSF / Better Training for Safer Food
Minőségpolitika
Problémák és megoldások a baromfi-feldolgozásban (2016. február 04.)
Problémák és megoldások a zöldség-és gyümölcs-feldolgozásban (2016. február 11.)
Problémák és megoldások a hús-feldolgozásban (2016. február 16.)
Problémák és megoldások a tejtermékgyártásban (2016. február 25.)
Problémák és megoldások a malom- és sütőiparban (2016. március 03.)
Facebook
Tweet
nyomtatható változat
Agrárgazdasági Kutató Intézet
Agrármarketing Centrum
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Impresszum