• Akadálymentes verzió
  • Államtitkárságunk
  • Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia
  • Letölthető előadások
  • Szakmai napok előadásának anyagai (február, március)

Államtitkárságunk

  • Hírek és események
  • Államtitkárság szervezete
  • Elismerések, díjak
  • Rendezvények és kapcsolódó anyagok
  • Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia

  • Élelmiszer-szabályozás

  • Magyar Élelmiszerkönyv
  • Codex Alimentarius
  • Élelmiszerek jelölése
  • Adalékanyagok, enzimek, aromák
  • Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások
  • Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy
  • Jogsértések
  • Magyar termék rendelet
  • Minőségrendszerek

  • Nemzeti Pálinkakiválóság Program

  • Útmutatók, tájékoztatók
  • Állategészségügy / Animal health

  • Állatvédelem, állatjólét

  • Növény-és Talajvédelem

  • BTSF / Better Training for Safer Food

  • Minőségpolitika

Problémák és megoldások a baromfi-feldolgozásban (2016. február 04.)

Problémák és megoldások a zöldség-és gyümölcs-feldolgozásban (2016. február 11.)

Problémák és megoldások a hús-feldolgozásban (2016. február 16.)

Problémák és megoldások a tejtermékgyártásban (2016. február 25.)

Problémák és megoldások a malom- és sütőiparban (2016. március 03.)

  • Facebook
  • Tweet
  • nyomtatható változat
  • Agrárgazdasági Kutató Intézet

  • Agrármarketing Centrum

  • Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

  • Impresszum