Ø  Hortobágyi magyar racka – Dr. Magyar Gábor (2010)

 

Ø  Magyar racka tőkehús – Dr. Magyar Gábor (2010)

 

Ø  Gyulai kolbász – Gyulai Húskombinát Zrt. (2010)

 

Ø  Kőrösi Sódar – Dónáth Élelmiszer Kft., (2010)

 

Ø  Magyartarka marhahús – Magyartarka Tenyésztők Egyesülete (2010)

 

Ø  Kiskunsági mangalicakolbász – Kiskunsági Hagyományőrző Kézműves és Turisztikai Egyesület (2011)

 

Ø  Knyihár-féle házikolbász (vastag) – Knyihár Mihály (2012)

 

Ø  Knyihár-féle házikolbász (vékony) – Knyihár Mihály (2012)

 

Ø  Cigánka – Knyihár Mihály (2013)

 

Ø  Magyar szürkemarha hús – Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete (2013)