Ø Hortobágyi magyar racka – Dr. Magyar Gábor (2010)
Ø Magyar racka tőkehús – Dr. Magyar Gábor (2010)
Ø Gyulai kolbász – Gyulai Húskombinát Zrt. (2010)
Ø Kőrösi Sódar – Dónáth Élelmiszer Kft., (2010)
Ø Magyartarka marhahús – Magyartarka Tenyésztők Egyesülete (2010)
Ø Kiskunsági mangalicakolbász – Kiskunsági Hagyományőrző Kézműves és Turisztikai Egyesület (2011)
Ø Knyihár-féle házikolbász (vastag) – Knyihár Mihály (2012)
Ø Knyihár-féle házikolbász (vékony) – Knyihár Mihály (2012)
Ø Cigánka – Knyihár Mihály (2013)
Ø Magyar szürkemarha hús – Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete (2013)