A Magyar Élelmiszerkönyv Sütő- és Cukrászipari termékek Szakbizottság kibővített ülésén elhangzott előadások itt érhetők el:
Magyar Élelmiszerkönyv, sütőipari termékekről szóló előírás
Szegedyné Fricz Ágnes főosztályvezető-helyettes FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
Badakné dr. Kerti Katalin egyetemi docens Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Maláta előállítása és felhasználása a sütőiparban
Gáspár Ilona élelmiszeripari mérnök IREKS-STAMAG
Magyar Élelmiszerkönyv Kézműves sütőipari termékekre vonatkozó irányelv
Dömölki Marianna szakreferens FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
Kézműves és prémium termékek az oktatásban
Turi Tibor Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola
Pipacs Pékség - egy kézműves biopékség tapasztalatai
Fülöp Ádám alapító-ügyvezető Pipacs Pékség
Schreiberné Molnár Erzsébet főosztályvezető OGYÉI
Élelmiszerekkel kapcsolatos állítások
Kovács Krisztina osztályvezető NÉBIH