Útmutatók
Húskészítmények hústartalmának mennyiségi jelölése és a hústartalom mennyiségének meghatározása
Húskészítmények és egyes friss húsok, előkészített húsok jelölésének kérdései és helyes gyakorlata
Gyümölcsitalok és üdítőitalok
Szeszesitalok
Útmutató a füstölt fűszerpaprika-őrlemény előállításához
Útmutatók az élelmiszerek jelöléséhez
Útmutató a gyártmánylapról szóló, a 105/2012. (X. 11.) VM rendelettel módosított 82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet módosításához
Útmutató az egyes önkéntes megkülönböztető megjelölések élelmiszereken történő használatáról szóló 74/2012. (VII.25.) VM rendelet alkalmazásához
Útmutató a közétkeztetés tárgyú közbeszerzések tekintetében alkalmazandó eljárások sajátos szabályairól szóló 676/2020. (XII. 28.) Korm. rendelethez
Menü
Navigáció