Előadások:
Az Európai Innovációs Partnerség hazai bevezetése
Kránitz Lívia – gazdasági elemző, FM AKF
Beruházási támogatások az élelmiszeriparban
Péter – közigazgatási főtanácsadó, FM ÉFF
Szakképzés az élelmiszeriparban
Pataki Tamás – szakképzési igazgató, NAK
Az alapanyag-termelés és feldolgozás helyzete és kilátásai
Apáti Ferenc (egyetemi docens, DE) – Felkai Beáta Olga (ÉFS munkacsoport-vezető, FM ÉFF)
A diák az előadásnak csak a vázlatát tartalmazzák, a rajta szereplő számadatok a módszertan pontos ismerete nélkül téves következtetések levonását eredményezhetik.
Kerekasztal-beszélgetés
Moderátor:
Felkai Beáta Olga (FM ÉFF)
Felkért hozzászólók:
Apáti Ferenc, egyetemi docens, Debreceni Egyetem
Apel Margit, műszaki igazgató, Sió-Eckes Kft.
Ecsedi István, osztályvezető, NÉBIH
Fodor Zoltán, mezőgazdasági igazgató, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Fórián Zoltán, vezető agrárszakértő, Takarékbank Agrár Központ
Fülöp Gáborné, Agrosprint Kft.
Gólya János, Stork Élelmiszer Manufaktúra
Ledó Ferenc, elnök, FruitVeB
Losó József, elnökségi tag, ÉFOSZ, igazgatósági elnök, MIRELIT MIRSA Zrt.
Szécsényi Tamás, AKP Programiroda Kft.
Szórádi Sándor, ügyvezető igazgató, Szatmári Konzervgyár Kft.
Tóth László, igazgató, Bonduelle Kft.