Problémák és megoldások a malom- és sütőiparban (2016. március 03.)

Előadások:

Az Európai Innovációs Partnerség hazai bevezetése
Kránitz Lívia – gazdasági elemző, FM AKF

Beruházási támogatások az élelmiszeriparban
Szilágyi Péter – közigazgatási főtanácsadó, FM ÉFF

Szakképzés az élelmiszeriparban
Pataki Tamás – szakképzési igazgató, NAK
 
Malom- és sütőipar súlya és szerepe a számok tükrében
Felkai Beáta Olga – ÉFS munkacsoport-vezető, FM ÉFF

A diák az előadásnak csak a vázlatát tartalmazzák, a rajta szereplő számadatok a módszertan pontos ismerete nélkül téves következtetések levonását eredményezhetik.

Kerekasztal-beszélgetés

Moderátor:
Felkai Beáta Olga (FM ÉFF)
Felkért hozzászólók:
Ambrus Nóra – gazdasági igazgató, Ceres Sütőipari Zrt. Ádám László, malmi kereskedelmi ágazatvezető – Zala Cereália Kft.
Badakné Kerti Katalin – tanszékvezető, SZIE
Csonka Endre, elnökségi tag – ÉFOSZ, vezérigazgató – Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt.
Fórián Zoltán, vezető agrárszakértő – Takarékbank Agrár Központ
Gór Arnold, növénytermesztési szakértő – NAK
Miklós Mihály, ügyvezető – Marmorstein Pékség
Pótsa Zsófia, főtitkár – Gabonaszövetség
Septe József, elnök – Magyar Pékszövetség
Szabóné Szabó Piroska – tulajdonos, Szabó Hengermalom Kft.
Szécsényi Tamás, ügyvezető igazgató – AKP Programiroda
Székelyhidi Katalin, szakértő – Agrárgazdasági Kutató Intézet
Vámosi Gábor, ügyvezető igazgató – Cornmill Hungary Kft.

 

Menü

Államtitkárságunk

Navigáció