Problémák és megoldások a tejtermékgyártásban (2016. február 25.)

Előadások:

Az Európai Innovációs Partnerség hazai bevezetése
Kránitz Lívia – gazdasági elemző, FM AKF

Beruházási támogatások az élelmiszeriparban
Szilágyi Péter – közigazgatási főtanácsadó, FM ÉFF

Szakképzés az élelmiszeriparban
Pataki Tamás – szakképzési igazgató, NAK
 
Tejtermékgyártás súlya és szerepe a számok tükrében
Felkai Beáta Olga – ÉFS munkacsoport-vezető, FM ÉFF

A diák az előadásnak csak a vázlatát tartalmazzák, a rajta szereplő számadatok a módszertan pontos ismerete nélkül téves következtetések levonását eredményezhetik.


Kerekasztal-beszélgetés

Moderátor:
Felkai Beáta Olga (FM ÉFF)
Felkért hozzászólók:
Carlo Volpe, ügyvezető igazgató, Óvártej Zrt.
Cserpes István, ügyvezető igazgató, Cserpes Sajtműhely Kft.
Fórián Zoltán, vezető agrárszakértő, Takarékbank Agrár Központ
Gombos László, ügyvezető igazgató, Tejmanufaktúra Kft.
Kovács Bernadett, ügyvezető igazgató, Kőröstej Kft.
Mélykuti Tibor, elnök - Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, ügyvezető igazgató – Alföldi Tej Kft.
Rohony Miklós, ügyvezető igazgató, Szarvasi Mozarella Kft.
Szécsényi Tamás, ügyvezető igazgató, AKP Programiroda Kft.
Szautner Péter, vezérigazgató – FrieslandCampina Zrt., elnökségi tag – ÉFOSZ,
Varga László, élelmiszeripari szakértő, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Velő Zsuzsanna, osztályvezető, NÉBIH 
 

Menü

Államtitkárságunk

Navigáció