Előadások:
Az Európai Innovációs Partnerség hazai bevezetése
Kránitz Lívia – gazdasági elemző, FM AKF
Beruházási támogatások az élelmiszeriparban
Szilágyi Péter – közigazgatási főtanácsadó, FM ÉFF
Szakképzés az élelmiszeriparban
Pataki Tamás – szakképzési igazgató, NAK
Tejtermékgyártás súlya és szerepe a számok tükrében
Felkai Beáta Olga – ÉFS munkacsoport-vezető, FM ÉFF
A diák az előadásnak csak a vázlatát tartalmazzák, a rajta szereplő számadatok a módszertan pontos ismerete nélkül téves következtetések levonását eredményezhetik.
Kerekasztal-beszélgetés
Moderátor:
Felkai Beáta Olga (FM ÉFF)
Felkért hozzászólók:
Carlo Volpe, ügyvezető igazgató, Óvártej Zrt.
Cserpes István, ügyvezető igazgató, Cserpes Sajtműhely Kft.
Fórián Zoltán, vezető agrárszakértő, Takarékbank Agrár Központ
Gombos László, ügyvezető igazgató, Tejmanufaktúra Kft.
Kovács Bernadett, ügyvezető igazgató, Kőröstej Kft.
Mélykuti Tibor, elnök - Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, ügyvezető igazgató – Alföldi Tej Kft.
Rohony Miklós, ügyvezető igazgató, Szarvasi Mozarella Kft.
Szécsényi Tamás, ügyvezető igazgató, AKP Programiroda Kft.
Szautner Péter, vezérigazgató – FrieslandCampina Zrt., elnökségi tag – ÉFOSZ,
Varga László, élelmiszeripari szakértő, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Velő Zsuzsanna, osztályvezető, NÉBIH