Előadások:
Az Európai Innovációs Partnerség hazai bevezetése
Kránitz Lívia – gazdasági elemző, FM AKF
Beruházási támogatások az élelmiszeriparban
Szilágyi Péter – közigazgatási főtanácsadó, FM ÉFF
Szakképzés az élelmiszeriparban
Pataki Tamás – szakképzési igazgató, NAK
A sertéshús-feldolgozás és -tartósítás súlya és szerepe a számok tükrében
Felkai Beáta Olga – ÉFS munkacsoport-vezető
A diák az előadásnak csak a vázlatát tartalmazzák, a rajta szereplő számadatok a módszertan pontos ismerete nélkül téves következtetések levonását eredményezhetik.
Kerekasztal-beszélgetés
Moderátor:
Felkai Beáta Olga (FM ÉFF)
Felkért hozzászólók:
Babati Zoltán, ügyvezető igazgató, Babati és Társa Kft.
Balatoni József, e.v., Balatoni Hús
Daka Zsolt, ügyvezető igazgató, Gyulahús Kft.
Éder Tamás, elnök, ÉFOSZ, elnök, HÚSSZÖVETSÉG
Fórián Zoltán, vezető agrárszakértő, Takarékbank Agrár Központ
Jankuné Kürty Gyöngyi, osztályvezető, AKI
Kováts Tamás, kereskedelmi igazgató, Zimbo Kft.
Mészáros Zsolt, ügyvezető, VARIA VET Kft.
Kovács László, elnök, Pick Szeged Zrt.
Németh Antal, elnök, VHT
Radácsy Katalin, osztályvezető, NÉBIH
Szécsényi Tamás, ügyvezető igazgató, AKP Programiroda Kft.
Vadász Sándor, tanácsos, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara