Problémák és megoldások a baromfi-feldolgozásban (2016. február 04.)

Előadások:

Az Európai Innovációs Partnerség hazai bevezetése
Kránitz Lívia – gazdasági elemző, FM AKF

Beruházási támogatások az élelmiszeriparban
Szilágyi Péter – közigazgatási főtanácsadó, FM ÉFF

Szakképzés az élelmiszeriparban
Bereczkiné Kardeván Kinga – szakképzés referens, NAK

Baromfi-feldolgozás súlya és szerepe a számok tükrében
Felkai Beáta Olga – ÉFS munkacsoport-vezető, FM ÉFF

A diák az előadásnak csak a vázlatát tartalmazzák, a rajta szereplő számadatok a módszertan pontos ismerete nélkül téves következtetések levonását eredményezhetik.

Kerekasztal-beszélgetés

Moderátor:
Szilágyi Péter (FM ÉFF)
Felkért hozzászólók:
Bárány László, ügyvezető igazgató, Master-Good Kft.
Csorbai Attila, elnök-igazgató, Baromfi Termék Tanács
Erdélyi István, vezérigazgató, Gallicoop Zrt.
Fórián Zoltán, vezető agrárszakértő, Takarékbank Agrár Központ
Jeskó Zsuzsanna, elnökségi tag, ÉFOSZ, ügyvezető Aviland Kft.
Kasza Gyula, elnöki megbízott, NÉBIH
Keleti Marcell, élelmiszeripari igazgató, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Magyar József, vezérigazgató, Hungerit Zrt.
Szabó István, vezérigazgató, Tranzit-Ker Zrt.
Szécsényi Tamás, AKP Programiroda Kft.

Menü

Államtitkárságunk

Navigáció