Élelmiszerlánc
Ugrás a menüre
EU útmutatók
Útmutató az élelmiszerjogról szóló 178/2002/ek rendelet 11., 12., 16., 17., 18., 19. És 20. Cikkeinek végrehajtásához
Útmutató az állati eredetű élelmiszerek higiéniájáról szóló 853/2004/EK rendelet egyes rendelkezéseinek végrehajtásához
Az élelmiszerhigiéniáról szóló 852/2004/EK rendelet egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról
Útmutató a helyes higiéniai gyakorlatok és a HACCP-elveken alapuló eljárások végrehajtásához
Értelmező dokumentum a 2001/110/EK tanácsi és parlamenti méz-irányelv végrehajtásához
Menü
Államtitkárságunk
Hírek és események
Államtitkárság szervezete
Elismerések, díjak
Rendezvények és kapcsolódó anyagok
Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia
Élelmiszer-szabályozás
Magyar Élelmiszerkönyv
Codex Alimentarius
Élelmiszerek jelölése
Adalékanyagok, enzimek, aromák
Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások
Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy
Jogsértések
Magyar termék rendelet
Minőségrendszerek
2020. évi Nemzeti Pálinkakiválóság Program eredményei
Útmutatók, tájékoztatók
Állategészségügy / Animal health
Állatvédelem, állatjólét
Növény-és Talajvédelem
BTSF / Better Training for Safer Food
Minőségpolitika
Navigáció
Vissza az oldal tetejére
Vissza a főoldalra
Ugrás a teljes nézetre
Agrárgazdasági Kutató Intézet
Agrármarketing Centrum
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Impresszum