A 25 éves jubileumát tavaly ünneplő Tutti Élelmiszeripari Kft Győr-Moson-Sopron megye kiemelkedő élelmiszeripari vállalkozása. A céget 1986-ban Prohászka Ottó ügyvezető igazgató alapította 3 magánszeméllyel együtt Tutti GMK néven.
A Tutti Kft. a kezdetektől meghatározó szabadalmaztatott fagylaltpor gyártás mellett egyéb portechnológián alapuló, modern élelmiszerek gyártásával érte el jelenlegi eredményeit.

A fagylaltporok végtelen ízválasztéka mellett a Tutti folyamatosan új területeket hódított meg a cukrászipari alapanyagok, hideg és meleg italporok, az instant teák és kávéspecialitások gyártásával, a táplálék-kiegészítők, vitaminok, valamint a sporttápszerek receptúrájának és gyártástechnológiájának kifejlesztésével. A Tutti Kft napjainkban már 600 különféle, a legmagasabb fogyasztói igényeknek megfelelő terméket gyárt a magán- és ipari felhasználók részére.
A Tutti legfőbb sikere a kutató-fejlesztő munkában, az új ötletek megvalósításában rejlik. A társaság kiemelt figyelmet fordít új, élettanilag is korszerű élelmiszeripari termékek receptúrájának továbbfejlesztésére. Az innováció mögött korszerű géppark áll, mely a jó minőségű termékek előállításához, csomagolásához nélkülözhetetlen. A Tutti Kft-nél nagy teljesítményű, korszerű keverő, instantizáló berendezések, tablettázó, kapszulázó gépsorok működnek.  A különböző tasakos, dobozos és flakonos csomagolástechnológia 1 grammtól 1 tonnáig terjedően nyújt széles lehetőséget a magas minőségű termékek előállításához.
A cég legnagyobb erőssége emellett az egyedi igényeknek megfelelő, különleges ízvilágot is biztosító sajátmárkás termékgyártás.  Ez a tény különösen nagy előnyt jelent a külföldi partnerek, valamint az élelmiszerkereskedelmi láncok esetében.
A 85 főt foglalkoztató Tutti Kft éves forgalma 2011-ben meghaladta a 4,5 milliárd forintot.  Az évek folyamán olyan jól szervezett, eredményesen gazdálkodó, magyar középvállalkozássá vált, amely hosszabb távra képes a jövőjét meghatározni.
Előremutató stratégia, innováció, kreativitás, rugalmasság, csapatmunka, vevőközpontúság, környezet-tudatos magatartás: Tutti, mely egyszerre jelent céget, márkát és garanciát!
A Tutti Kft vezetése és munkatársai számára a cég 25 éves munkájának kiemelt jelentőségű, országos szintű elismerése, melyre méltán lehetünk büszkék. A MAMD díj lehetőséget nyújtott arra, hogy az eredményeink alapján felfigyeljenek ránk és országosan nagyobb ismertségre tegyünk szert.
Megerősítés számunkra, hogy jó úton járunk, hogy a folyamatos, stratégia jellegű minőségfejlesztés, az innováció, az élelmiszerbiztonság magas színvonalú érvényesítése, a nyomon követhetőség magas szintű teljesítése meghozza a kívánt eredményt.
A rangos díj PR és marketing értékét a jövőben kívánjuk kihasználni, bízva abban, hogy a minőség iránti elkötelezettség jegyében gyártott magyar élelmiszer a hazai élelmiszerkereskedelmi láncok, valamint a fogyasztók szemében is egyre nagyobb jelentőséggel bír.