MÓDSZEREK

 

 

3-1/15-1

Az etilalkohol – víz elegyek alkoholtartalmának meghatározásához szükséges táblázat.
Hatályos: 2015. október 24-től

3-1-79/1067

Sűrített tej és tejporfélék vizsgálata.

3-1-79/796

A cukor termékek vizsgálati módszerei. 2. kiad.

3-1-85/503

Étkezési kazeinek és kazeinátok vizsgálata.

3-1-86/424

Az étkezési kazeinek és kazeinátok mintavételi módszerei.

3-1-87/524

Sűrített tej és tejporfélék mintavételi módszerei.

3-1-92/608

A közvetlen emberi fogyasztásra szánt, hőkezelt tej vizsgálati módszerei

3-2-1/2002

Mezőgazdasági eredetű etil-alkohol vizsgálati módszerei.

3-2-1/2004

A nyers tej árkonzekvens minősítésének vizsgálati módszerei. 3. kiad.

Utolsó módosítás: 2013. július 31.

3-2-2008/1

Élelmiszerek összes élelmi(diétás)rost-tartalmának a meghatározása
enzimes – gravimetriás módszerrel.

3-2-2009/1

Méz mintavételi és vizsgálati módszerei.

3-2-2013

Az élelmiszerek összes zsírtartalmának, zsírsavösszetételének és az élelmiszerekben lévő transz-zsírsavak mennyiségi meghatározásának vizsgálati módszerei
Utolsó módosítás: 2014. február 21.