MÓDSZEREK |
|
|
|
Az etilalkohol – víz elegyek alkoholtartalmának meghatározásához szükséges táblázat. |
|
Sűrített tej és tejporfélék vizsgálata. |
|
A cukor termékek vizsgálati módszerei. 2. kiad. |
|
Étkezési kazeinek és kazeinátok vizsgálata. |
|
Az étkezési kazeinek és kazeinátok mintavételi módszerei. |
|
Sűrített tej és tejporfélék mintavételi módszerei. |
|
A közvetlen emberi fogyasztásra szánt, hőkezelt tej vizsgálati módszerei |
|
Mezőgazdasági eredetű etil-alkohol vizsgálati módszerei. |
|
A nyers tej árkonzekvens minősítésének vizsgálati módszerei. 3. kiad. Utolsó módosítás: 2013. július 31. |
|
Élelmiszerek összes élelmi(diétás)rost-tartalmának a meghatározása |
|
Méz mintavételi és vizsgálati módszerei. |
|
Az élelmiszerek összes zsírtartalmának, zsírsavösszetételének és az élelmiszerekben lévő transz-zsírsavak mennyiségi meghatározásának vizsgálati módszerei |