ELŐÍRÁSOK |
|
|
|
Az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő vinil-klorid monomert tartalmazó anyagokkal és tárgyakkal szemben támasztott minőségi követelményekről. |
|
Az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő műanyagok és műanyag tárgyak komponenseinek kioldódási vizsgálatairól. |
|
Az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő kerámiatárgyakról. |
|
Az élelmiszerrel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő regenerált cellulózfilmekről. |
|
Az élelmiszerek előállítása során felhasználható extrakciós oldószerekről. |
|
Húskészítmények. |
|
A halászati- és akvakultúra-termékek tudományos neve és kereskedelmi megnevezéséről. |
|
Sütőipari termékek |
|
A tejtermékekről. |
|
Az emberi fogyasztásra szánt kazeinekről és kazeinátokról |
|
A gyorsfagyasztott élelmiszerekről. |
|
A gyorsfagyasztott élelmiszerek hőmérsékletének hivatalos ellenőrzésére vonatkozó mintavételi eljárásról és vizsgálati módszerről. |
|
A kávé- és cikóriakivonatokról |
|
Az emberi fogyasztásra szánt kakaó- és csokoládétermékekről. |
|
Méz. |
|
Az emberi fogyasztásra szánt egyes cukortermékekről. |
|
A gyümölcslevekről és egyes hasonló, emberi fogyasztásra szánt termékekről. |
|
Az emberi fogyasztásra szánt gyümölcsdzsem, zselé, marmelád és cukrozott gesztenyekrém termékekről. |
|
A részben vagy teljesen dehidratált, emberi fogyasztásra szánt, tartós tejtermékekről. (Sűrített tej és tejpor.) |
|
A hagyományőrző cukrászati termékek Hatályos: 2017. április 1-től. Kötelezően alkalmazandó: 2017. október 1-től |
|
|
|
A vonatkozó hatályos jogszabályokat a NÉBIH Élelmiszer Jogszabálygyűjtemény aktuális kiadásának III. fejezete tartalmazza. |