A Magyar Élelmiszerkönyv Sütő- és Cukrászipari termékek Szakbizottság kibővített ülésén elhangzott előadások itt érhetők el:

Magyar Élelmiszerkönyv, sütőipari termékekről szóló előírás

Szegedyné Fricz Ágnes főosztályvezető-helyettes FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály

 

Kovászolási technológia

Badakné dr. Kerti Katalin egyetemi docens Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

 

Maláta előállítása és felhasználása a sütőiparban

Gáspár Ilona élelmiszeripari mérnök IREKS-STAMAG

 

Magyar Élelmiszerkönyv Kézműves sütőipari termékekre vonatkozó irányelv

Dömölki Marianna szakreferens FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály

 

Kézműves és prémium termékek az oktatásban

Turi Tibor Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola 

 

Pipacs Pékség - egy kézműves biopékség tapasztalatai

Fülöp Ádám alapító-ügyvezető Pipacs Pékség

 

Tápérték jelölés

Schreiberné Molnár Erzsébet  főosztályvezető OGYÉI


Élelmiszerekkel kapcsolatos állítások

Kovács Krisztina osztályvezető NÉBIH